Fire nye salgsutstillinger åpner lørdag 30. juni

Velkommen til åpen vernissasje lørdag klokka 12. Tre kunstnere med digialt kunstfoto - Maria Natalie Skjeset,  Liz Ravn og Morten Leine - samt Helle Bang med bronseskulpturer. Alle kunsterne kommer for å møte deg og fortelle om sin kunst og sine preosesser. Så vi slår til med fire kunstnerintervjuer på direkten, løvesaft og lokale musikanter. Kom presis og ta med noen som trenger en litt annerledes kunstopplevelse. Lørdag klokka 12, altså 

For øvrig siste helg nå det er mulig å besøke juniutstillinga med disse  kunstnerne. Alle segler rett fra sokkel og vegg - og som du skjønner, betyr jo det at det er andre verk å oppdage nå enn på åpningsdagen...

---

Råloftet - skaper begeistring- også hos kunstneren 

Kirsten Kokkin er en erfaren kunstner. - Jeg tror dette er den fineste utstillinga jeg har hatt, sier Kirsten Kokkin og ønsker at enda flere tar turen siste uka hennes unike salgsutstilling står på Råloftet. 

- Det er en sterk følelse å kunne oppleve mine kunstverk samtidig på denne intense måten. Mange av dem har ikke vært stilt ut sammen tidligere. Atlanterhavet har skilt dem, sier Kokkin

Hun har nå henta med seg spesielt kjære arbeider til Norge fra USA, og dessuten samla fra flere steder i gamlelandet, for å kunne vise dem samla fram i Holmsbu – både ute og inne. Ved Maxbo Torstvedt står fra denne uka av  hennes i sin tid omdiskuterte skulptur Triangel - også den til salgs.

Les om dette her 

PDF-versjon,  

 

For dette er altså kunst som begeistrer både den ene og den andre. 

Så fint blir det når vi pynter til selskap i de tre stuene. Nytt nå er at du også får bruke Råloftet til mottakelse. For grupper opp til 34 personer, ordner vi alt, du bare sier hvordan du vil ha det og tar med egen drikke.

Ta kontakt med vår selskapsdame cathrine.fosse@gmail.com for å booke selskap i Holmsbustuene til høsten og vinteren allerede nå. 

Og så har vi vært en tur i Trondheim og henta nye motiver hos Håkon Bleken. At det går hardt for seg i Arbeiderpartiet på riksplan, har alle fått med seg. Og at det er bråk i Trøndelag, er vel noe de fleste også skjønner, ettersom Trond Giske tilhører den delen av Ap-Norge. Men nivået kaos og konflikt på Trondheimsnivå må det kanskje et kunstverk til for å tydeliggjøre for alllmennheten. Det ansvaret tar Håkon Bleken og lager bildet Autoritet. Salg rett fra vegg hos oss i Holmsbu, 

Nå holder galleriet åpent seks dager i uka 12-17, altså alle dager minus mandag. Og vil dere komme utenom åpningstida, ta kontakt - så lager vi en opplevelse for gruppa. Velkommen!

Salgsutstillinga som åpner lørdag 30. juni står her hos oss bare fram til søndag 15. juli. Så stikk innom så snart det passer. Ny vernissasje onsdag 18. juni klokka 12.

---