Velkommen til åpen vernissasje lørdag 6.april klokka 12

Høytidelig åpning klokka 12 presis med lokale musikanter, løvesaft med eplesmak og kusnterintervjuer på direkten.  Nils Aasland stiller ut småskulpturer i tre og andre materialer, Kari Elisabeth Haug har malerier i blandingsteknikk inspirert av kombinasjonen Tarjei Vessaas sin roman Fuglane og Arne Nordheims musikk. Torild Brandzæg Andersens stiller ut akrylmalerier. Plakaten gir en smakebit på hvordan de uttrykker seg kunstnerisk. 

Men ingenting slår å møte både dem og arbeidene deres i virkeligheten. Salg rett fra sokkel og vegg. Ta med deg en venn - og kanskje til og med - videresend dette nyhetsbrevet til en du kjenner som kunne trenge en tur ut på landet og inn i kunsten. Når vernissasjen er over er det flere muligheter for en matbit i Holmsbu, sjekk Holmsbustuene.no. Deretter tilbyr vi følgende: 

 

Åpen omvisning i Kunstnerkirka kl 14.30

 

Omvisninga i Kunstnerkirka i Holmsbu tar dere inn i bildene til 
Henrik Sørensen og 19 andre malere fra Holmsbukolonien. 

Hva slags dugnadsprosjekt var dette, spør Frank Tangen, omviser og forfatter av boka om temaet. 

Hvorfor maler de bibelfortellinger på lokale knatter og skjær? 

Klokka 14.30 lørdag 6. april etter vernissasjen og kanskje etter en matbit. Billetter i døra  100 Vippskroner

Omvisninga tar ca 40 minutter.

Holmsbustuene ønsker å drive aktiv kulturformidling på mange måter. Kunstnerisk gjestebud er vårt helt spesielle tilbud til faste og løse gjester. Her er neste mulighet:  

Kunstnerisk gjestebud 
- sett av en formiddagstime lørdag 13. april

Vi har planer om å ha kunsteriske gjestebud en lørdag  i måneden 11-12 i 2019. Av hensyn til pågående utstilling vil vi vente med å bekjent gjøre navn aktørene på arrangement lengre fram i tid. Men får du beskjed om datoene i tide, er det kanskje lettere å rydde plass til muligheten i kalenderen.  Detaljer følger når tida er moden. 

 

8. juni Å være norsk kunstner i Spania

15. juni tittel kommer 

13. juli La yoga ta deg til musikk du kan se

10. august Kunst og helse

14. september Alt tar tid og tida tar alt

9. november tittel kommer 

14. desember Gøy å være gallerist - Holmsbustuene 5 år

Asker kulturfestival  21. - 26 mai 

Januar 2020 blir Hurum, der vi holder til, en del av Nye Asker kommune. Vi ønsker å være i forkant og er allerede i år med når Asker kulturfestival braker løs 

Vi kan ikke nå slippe noen navn, men vi gir dere muligheten til å sette av tid i kalenderen og lekker derfor noen saftige overskrifter. Her blir det muligheter både til å høre og gjøre. 

 

Navn og detaljer i neste nyhetsbrev. 

Fullt program om hva som skjer andre steder i løpet av festvialen finner du her 

https://www.facebook.com/events/633962017033549/

 

 

Kirsten Foss Hansen og Jorunn Knudsen slipper våren inn i Buttiken

 

Nåværende utstilling 

Bare en liten påminnelse om uttrykket til våre nåværende utstillere. Salg rett fra vegg. Finissasje med gode tilbud søndag 31. mars 12-17. Da dukker etter hvert også kunstnerne opp. 

På tide å samles?

Fyller søstera di 50 år? Er det 30 års jubileum i koret på gang? Legg selskapet til Holmsbustuene og dere får en kveld hvor lokalet bidrar sterkt til god stemning.

Vår kokk Lars Kleven lytter til dine ønsker om smaker og farger. Samtidig respekterer han din lommebok sine rammer og lager i stand skikkelig god, lokal mat i Holmsbustuene.
Det eneste du har ansvar for,  er å invitere + samt ta med det dere vil drikke. Resten ordner Klevens mat - alt fra hvite duker til pen dessert. Og kulturell underholdning om du ønsker det. For inntil 35 personer. 

Ta kontakt på klevensmat@gmail.com eller
941 80402

Mens 90-årsfeiringa av Håkon Bleken nå flytter til Trondheim, 

henter vi fram et motiv Håkon Blekens laga rett før han starta feiringa av sine 90 år her i Holmsbustuene DrømSelges nå ferdig innramma rett fra vegg hos oss.

---

Holmsbustuene holder galleriet åpent 12-17, fredag, lørdag og søndag samt alle røde påskedager.  Og vil dere komme utenom åpningstida, ta kontakt på 90011856 - så lager vi en opplevelse for gruppa. Velkommen!