Selskapslokaler – kom til dekka bord

Velkommen til bords – i galleriet – Holmsbustuene kan fra nå av leies til selskaper. 

Ønsker du å lese Drammens Tidendes artikkel om dette, klikk HER. 

Er du av dem som ikke foretrekker elektroniske avisartikler du må betale for, les videre nedover her, hvor vi rett og slett forteller med egne ord. 

Finstua i selskaps-drakt for utleie 

Juni 2017  begynner et nytt, og helt unikt kapittel i Hurum, ja, kanskje i hele Norges galleriverden.

For fra nå av tilbyr den erfarne selskapsarrangøren Cathrine Fosse en enestående ramme rundt ulike typer selskaper for inntil 38 personer. Det være seg 80 årslaget, ekteskap nummer to, andre selskap med familie og venner eller rett og slett et stilig selskap når noe hyggelig skal feires på jobben eller i foreningen.

 

Egen «kunstrestaurant»
–Dette blir litt som å legge selskapet sitt til sin egen «kunstrestaurant», sier Cathrine.
–Her er det stil – med hvite tøyservietter, høye glass og i intim kontakt med Holmsbu havn og Drammensfjorden. Stuene har detaljer som hever selskapet her til noe utenom det vanlige – rosett i taket, tregulv og ikke minst kunst til salgs.

For på veggene henger det den ene måneden oljemalerier, den andre måneden sitter du kanskje tett på grafikk av en håndplukka nordisk kunstner. 

–Dette er tre sammenhengende staselige selskapsstuer i et hyggelig kunstgalleri, som vi tilpasser etter behov. Kanskje et mindre selskap vil sitte samla rundt langbordet i Finstua og bruke en av de andre stuene til et underholdningsinnslag, foreslår Fosse.

Buffeten bys gjerne fram i skulpturgalleriet

–Maten henter vi fra leverandører som byr på andre smaker enn det som ellers serveres i Holmsbu. Hva med en tapasmeny, asiatisk varmbuffet eller et tradisjonelt koldtbord med råvarer basert på sesong, foreslår hun.

Her kan du bestille akkompagnement til allsangheftet ditt

–Drikke må du ta med selv, og det er sikkert noen som også ønsker å ha med egne kaker – for å gi selskapet et personlig preg.

Vakkert hele året

Fosse har flere års erfaring med å planlegge røffe låvebryllup på Holm gård, rett opp i bakken. -Dette blir annerledes – her kan du i tillegg bestille kulturelle småretter – som høytlesning av eventyr, fiskeskrøner, akkompagnement til sangheftet, kunstgjettelek etc. Og så slipper du oppvasken, smiler hun.

Hjemmelagde, medbrakte kaker gir selskapet et personlig preg

–Nå får både Holmsbu, Hurum og etter hver Nye Asker en helt ny plass for anledninger som fortjener å feires – og dessuten en helårsmulighet. Holmsbu er jo faktisk vakkert hele året, sier Cathrine Fosse.

Ta kontakt med Cathrine Fosse på mobil 99622379 eller cathrine.fosse@gmail.com