Selskapslokaler – kom til dekka bord

Velkommen til bords – i galleriet – alt skreddersydd etter lommebok og lyster.

Holmsbustuene gir unike rammer for deg som har lyst til å la ditt intime selskap preges av sjøutsikt, smaker  og kunst? Fra september 2018 begynner et nytt, og helt unikt kapittel i Hurum, ja, kanskje i hele Norges galleriverden. Vi samarbeider nå med den lokale kokken Lars Kleven. Målet for Klevens måltider er 

  • Mat med rene og naturlige smaker
  • Lokale og økologiske råvarer – både spiselig og drikkelig.
  • Faglighet og håndverk hele veien – fra natur og jordbruk til tilberedelse og servering
  • Å organisere selskap kan være mye arbeid og stress. Restauranter kan bli dyrt og lite intimt. Fest på samfunnshuset betyr mye dugnad og  ikke alltid så koselig. Og hjemme er det kanskje ikke plass til alle du vil invitere?
    Derfor tilbyr  Klevens Mat hjemmelaget mat med lokale, eller iallfall sporbare og økologiske råvarer tilberedt av vår proffesjonelle kokk, og med en service som gjør at du føler deg vel. Du går til dekka bord klokka 18 og kan holde det gående til midnatt. Ingen dugnad. Bare nytelse

Galleriet tilbyr tre sammenhengende selskapsstuer med atmosfære fra 1860-tallet, samt Råloftet – ypperlig til mottakelse og boblevann.  Stuene har detaljer utenom det vanlige – rosett i taket, utsikt til Holmsbu havn og Drammensfjorden, og ikke minst kunst til salgs av nasjonal betydning i kombinasjon med håndplukka utstillere.

Med utgangspunkt i ditt budsjett lager Klevens mat best mulig meny tilpasset dine ønsker og gjester. Det være seg 80 årslaget, ekteskap nummer to, andre selskap med familie og venner eller rett og slett et stilig selskap når noe hyggelig skal feires på jobben eller i foreningen.

Alt dette med et budsjett du føler deg komfortabel med. 

Vi ønsker å gi deg en ubeskrivelig opplevelse!

Kanskje et mindre selskap vil sitte samla rundt langbordet i Finstua og bruke en av de andre stuene til et underholdningsinnslag? For her kan du i tillegg bestille kulturelle småretter – som høytlesning av eventyr, fiskeskrøner, akkompagnement til sangheftet, kunstgjettelek etc. Og så slipper du oppvaska.

Her kan du bestille akkompagnement til allsangheftet ditt

Vakkert hele året

–Nå får både Holmsbu, Hurum og etter hver Nye Asker en helt ny plass for anledninger som fortjener å feires – og dessuten en helårsmulighet. Holmsbu er jo faktisk vakkert hele året!

Ta kontakt med Klevens Mat på mobil 941 80 402  eller  Klevensmat@gmail.com